›   Organisaties   ›   Wijkcentrum Aldlan

Wijkcentrum Aldlan

Adres

Salamonszegel 99
8935 SC Leeuwarden

Telefoonnummer

0624712848 / 0682003197 / 0582302952

Informatie over deze organisatie

Wijkcentrum Aldlân is een vrijwilligersorganisatie dat volledig wordt gerund door bewoners uit de wijk Aldlân. Zowel het bestuur, het beheer, de barvrijwilligers en de organisatoren van de aangeboden activiteiten zijn wijkbewoners die zich belangeloos, dus volledig op vrijwillige basis inzetten om medewijkbewoners een plek te geven waar ze elkaar kunnen ontmoeten, kunnen deelnemen aan activiteiten, terecht kunnen voor hulpvragen en nog veel meer. Het wijkcentrum is vrij toegankelijk voor iedereen. Er bestaat dan ook geen lidmaatschap.

Wijkcentrum Aldlân organiseert zelf geen activiteiten. Alle activiteiten worden georganiseerd door wijkbewoners of door mensen die de wijk Aldlân iets te bieden hebben. Iedere wijkbewoner kan dus een activiteit, cursus of wat dan ook organiseren voor jong of oud. Eenmalig of regelmatig, dat maakt niet uit. Zolang iedereen maar de mogelijkheid heeft om er aan deel te nemen. De wijkorganisatie heeft de faciliteiten en zorgt voor de publiciteit. Het wijkcentrum draait dan ook geheel op initiatieven vanuit de wijk.

Het nuttigen van alcohol is in het wijkcentrum niet vanzelfsprekend. Het bestuur beoordeeld per activiteit of dit wel verstandig is. Een open inloop is ten alle tijde zonder alcoholhoudende dranken. Tijdens activiteiten zoals een bingo, klaverjas of een bridge, worden wel alcoholhoudende dranken geschonken.

Volg deze organisatie op social media

Translate to English »