#Watikdoe

De doelgroep van Fier heeft echt mijn hart gestolen, je bouwt toch al snel een band op met de meiden ~ Fetsje vrijwilliger bij Fier
Het team gastvrij ontvangst, van het MCL, zorgt voor een warm onthaal voor patiënten en bezoekers ~Mariëtta, Ina, Margré, Ineke en Bertha

Laat zien wat jij doet met #WATIKDOE
In de gemeente Leeuwarden zijn héél veel vrijwilligers actief. Enthousiaste, creatieve, sportieve, zorgzame, sociale mensen die zich inzetten voor een ander. Hoogste tijd om hen dus eens in het zonnetje te zetten! Wil jij meedoen met de campagne #WATIKDOE en laten zien wat jij doet? Of zijn bij jouw organisatie fantastische vrijwilligers actief? Breng het in beeld met de vrijwilligerscampagne #WATIKDOE. Zo laten we samen zien wat voor mooie dingen er in de gemeente Leeuwarden allemaal gebeuren én worden er nog meer mensen enthousiast om vrijwilligerswerk te doen.

Aanvragen pijlen Wil je graag meedoen met de actie, dan kun je de pijlen op afspraak afhalen. Vul hiervoor dit formulier in of neem even contact met ons op via de mail of telefonisch. Heb je verder nog vragen over #WATIKDOE? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee! Stuur een mail naar vrijwilligerswerk@amaryllisleeuwarden.nl of bel Reineke Vogt via 06 30 20 30 12 of Roos van der Meer 06 13 96 91 30.

Grote en kleine organisaties, iedereen kan mee doen – ook als er maar één vrijwilliger actief is. Deel de foto’s op social media met #WATIKDOE en tag @vrijwilligerswerkleeuwarden, zodat wij ze ook kunnen delen!

Liever digitaal?
Handig met een computer? Dan kun je ook digitaal aan de slag! De pijlen en teksten zijn namelijk ook digitaal te downloaden. Zo kun je een goede foto maken van jouw vrijwilligers en de pijlen later digitaal toevoegen. Ook via Instagram kun je gebruik maken van de speciale #WATIKDOE stickers! In de toolkit vind je alles wat je nodig hebt om zelf creatief aan de slag te gaan.
Vergeet niet @vrijwilligerswerkleeuwarden te taggen, zodat wij de foto kunnen delen!

Translate to English »