Kennisdeling

Met regelmaat organiseren wij (Vrijwilligerswerk Amaryllis) kennisbijeenkomsten om vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en bewonersinitiatieven te versterken.

Op de planning (verderop deze pagina kun je volledige beschrijving lezen:

Donderdag 17 maart: Online informatiesessie grensoverschrijdend gedrag & gratis VOG
Donderdag 31 maart: Online ”lunch”webinar SamenLeeuwarden

Heb jij behoefte aan een specifiek onderwerp voor de vrijwilligers van jouw organisatie/initiatief? Wij horen het graag. Je kunt jouw wens hier aangeven en dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.


Informatiesessie: Preventiebeleid grensoverschrijdend gedrag & gratis VOG
Donderdag 17 maart 19.30-21.00 uur

Seksueel misbruik, pesten, discriminatie en intimidatie. Actuele onderwerpen die helaas overal voorkomen, óók binnen vrijwilligersorganisaties. Zowel tussen vrijwilligers en deelnemers als onderling. Uiteraard willen we er alles aan doen om dit te voorkomen!

Graag nodigt Vrijwilligerswerk Amaryllis, in samenwerking met de Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk (NOV), je daarom uit voor deze digitale informatiesessie:

Tijdens deze digitale bijeenkomst geeft Petra Hoekstra (expert VOG & Sociale Veiligheid) advies over hoe jij als bestuurder en/of coördinator met een paar eenvoudige stappen met het sociale veiligheidsbeleid binnen jouw organisatie aan de slag kunt gaan om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen, én wat je kunt doen als het toch gebeurt.
Bovendien ontvang je tijdens deze sessie informatie over de voorwaarden om in
aanmerking te komen voor de Regeling Gratis VOG en wat hier allemaal bij komt kijken.


Webinar: SamenLeeuwarden
Donderdag 31 maart van 11.30 tot 12.30 uur

Een nieuw jasje is een mooie aanleiding om eens wat aandacht te besteden aan de functionaliteiten van de website. Wil jij ook graag weten wat SamenLeeuwarden voor jouw organisatie kan betekenen? En heb je vragen over het gebruik van SamenLeeuwarden? Schuif dan op donderdag 31 maart tijdens de lunch aan voor een live webinar van 11.30-12.30 uur. 

Het is tot uiterlijk 24 maart mogelijk om je aan te melden. 


Translate to English »