›   Organisaties   ›   Ontmoetingscentrum Jonge Ouders

Vacatures van deze organisatie

Geen vacature gevonden..

Agenda van deze organisatie

Geen agenda gevonden..

Ontmoetingscentrum Jonge Ouders

Adres

Oostersingel 66
8921 GA Leeuwarden

Telefoonnummer

058-2803291 en 06-15319668

Informatie over deze organisatie

Het OJO is een ontmoetingsplek voor (aanstaande) jonge ouders, die voor hun 24e zwanger zijn of een kindje hebben gekregen. Tot de leeftijd van 28 jaar ben je van harte welkom bij OJO. Wie zijn wij?

Wij zijn een ontmoetingscentrum voor jonge ouders, maar ook als je zwanger bent of je vriendin een kindje verwacht ben je welkom. Het ontmoetingscentrum is een inloopplek waar je altijd terecht kunt. Kom eens langs voor een bakje koffie of thee!

Wat kun je daar? In dit centrum kun je terecht voor informatie en advies op verschillende gebieden. Denk aan wonen, leren, werken, opvoeden en advies over financiën. Het centrum is ook een plek waar je andere jonge ouders kunt ontmoeten, verhalen kunt delen en ervaringen kunt uitwisselen. Wat doen we nog  meer? Verder organiseren we gratis lunchbijeenkomsten en themabijeenkomsten. Er zijn onder andere thema’s over zwangerschap, opvoedingsvragen, geld en school. Maar je kunt er ook komen om elkaar gewoon te ontmoeten. Kortom, alles voor jou en je kind(eren)!

Volg deze organisatie op social media

Translate to English »